Bedrijfsfeest

Trots op jouw team van collega’s? Is het weer eens tijd om iedereen te informeren over de laatste ontwikkelingen? Heeft jouw team wel wat waardering verdiend?

feestjes@eetcafezout.nl

Eetcafe Zout Personeel

Werkpresentatie

Wilt u graag uw personeel informeren en ze toch óók even in het zonnetje zetten? Huur de serre af met groot scherm en sluit vervolgens de dag af met een lunch, diner of ontspannen borrel.

Loopafstand van zee

Na een goede borrel is het natuurlijk heerlijk om dat even van je af te lopen! Het strand ligt op loopafstand en is uitermate geschikt voor een inspirerende en afsluitende strandwandeling.

Uitgebreid menu

Eetcafé Zout heeft een uitgebreid menu voor elk moment van de dag. Brunch, lunch, diner, borrelen of snacken: geen probleem. Heeft u specifieke wensen die niet op de kaart staan? Vraag naar de mogelijkheden.

Zakelijk en feestelijk 

Werkpresentatie

Onze serre is dé plek voor jouw bedrijfsborrel en alle andere zakelijk evenementen. Een rustieke ruimte tegen de duinen aan, waardoor je zo op het strand zit. 

Catering bij uw borrel? Geen probleem. Geef uw wensen door en wij gaan het regelen.

 

Neem contact met ons op

Wij denken graag mee

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest. Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we graag de mogelijkheden en wij vinden het alleen maar leuk om met u mee te denken. Een uitdaging gaan wij niet zomaar uit de weg!

Mailen kan naar feestjes@eetcafezout.nl. Bellen kan naar +31 (0)174-440971.

 

feest eetcafe zout