Kids //

Je hoeft je geen moment meer te vervelen op de woensdagmiddag. Bezoek de enorme outdoor en indoor speelruimtes van Eetcafé Zout en je hebt gegarandeerd urenlang speelplezier. Wist je dat eetcafé Zout ook een perfecte locatie is voor kinderfeestjes?!

animatie fun voor iedereen

Zoetjes spelen bij Speelcafé Zoet //

Het is altijd feest bij Speelcafé Zoet! Onze gloednieuwe animatieruimte, tegenover het restaurant, is de perfecte basis voor een en al gezelligheid. Elke woensdag en zaterdag zijn er allerlei avonturen te beleven en in de vakanties zelfs op dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag!

Altijd feest betekent bij ons ook echt áltijd feest. Gaat het om een knutselfestijn of onze mega-mini-disco. Wij bij Speelcafé Zoet maken er altijd feest van. Zet je ouders lekker op het terras in de zon en gun jezelf maximaal speelplezier met je nieuwe vrienden. Want, die krijg je gegarandeerd tijdens een van onze vele kinderactiviteiten. Van boogschieten tot de stoepkrijtwedstrijd en van een ronde Oud-Hollandse spelletjes tot knutselfeestjes. Er is genoeg te beleven!

*Iedereen is welkom bij Speelcafé Zoet

 

Speelcafe Zoet

Samen spelen

Animatie! //

 

Het hele jaar door animatie bij Speelcafé Zoet (tegenover Eetcafé Zout)! De animatie zorgt voor een leuk programma op zowel woensdag als zaterdag. En in de vakanties zelfs op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Met uitzondering van januari, februari en maart want dan zijn we even gesloten voor een verbouwing. Iedereen is welkom om gezellig mee te doen, speel je mee?

Wij houden graag rekening met je komst. Meld je aan via 0174-440971 of mail naar sophie@vlugtenburg.nl.

 

Voor de kinderen

Gigantische buitenlucht speeltuin //

De openlucht speeltuin op Strandpark Vlugtenburg is een enorme trekpleister voor kleine kinderen. Het is niet zomaar een speeltuin… Maar een écht speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang vermaak voor alle kinderen!

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen voor een onvergetelijk speelavontuur. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen.

Groot pluspunt is ook dat het speeltuin grenst aan Eetcafé Zout waar de ouders heerlijk onderuitgezakt kunnen ontspannen op het terras. En wees nou eerlijk, welke ouder wil dat nou niet??!

Speelruimte

Speelavontuur

Indoor speelruimte

Aan de serre van het restaurant grenst een indoor speelruimte voor de kleintjes. De speelruimte is geheel in onderwater thema en overal vind je toffe attributen; een piraten schatkaart, een verrekijker, verschillende onderwater dieren en in het midden van de ruimte staat een échte boot. In de hoek kun je neerploffen in een knusse leeshoek met allemaal boekjes in hetzelfde thema. 

Vanuit de boot vaar je zo richting een enorme muurschildering van een haai. Durf jij het aan? Met welke vriendjes kom je de speeltuin ontdekken? 

 

Feestje?

Kinderfeestje vieren?!

Neem dan contact op met Eetcafé Zout! Wij bieden 3 soorten feestjes aan:

– Kinderfeestje met animatie*: Geniet van een zelf versierde pannenkoek of een patatje met een snack en vier 1,5 uur feest met de animatie. Hierbij kun je kiezen uit schminken, knutselen, speurtocht en mini-disco. Sluit de dag lekker af met een ijsje!

Kinderfeestje zonder animatie: Versier je eigen pannenkoek of eet een lekker patatje met een snack. Vermaak je in onze mega speeltuin en geniet aan het eind van een ijsje. Gegarandeerd plezier!

Workshop koekjes bakken*:  Je leert de mooiste knutselwerkjes maken en de lekkerste koekjes bakken. Na al deze koekjes kun je ook nog is genieten van een heerlijk ijsje!

Alle feestjes worden leuk aangekleed door ons en er mag onbeperkt limonade gedronken worden. Kortom, alle ingrediënten bij elkaar voor een onvergetelijk kinderfeestje!

 

*Alleen op dagen waarbij de animatie aanwezig is. 

 

Lunchgerechten

VOOR DE KLEINE ETERS

All day lunch! 

Kindertosti / 4,50

keuze uit: ham of kaas en ham & kaas

Broodje met knakworst / 2,95

Wit puntje met knakworst 

Broodje hagelslag / 2,95

Wit puntje met hagelslag

Hoofdgerechten

GEGARANDEERD SMULLEN

 Ook mogelijk tussen de middag 

Kindermenu / 8,50

Frietjes met keuze uit: kroket, frikandel, kaassouflé of kipnuggets. 

Mini menu / 10,95

Keuze uit: mini menu spare ribs, lekkerbek of cheeseburger

Kinderpannenkoek versieren / 9,50

met marshmallows, smarties, nutella, caramelblokjes, hagelslag & discodip

Dievenbord / Gratis 

Vraag het dievenbord en steel eten van het bord van je ouders!