Selecteer een pagina

Kids //

Je hoeft je geen moment meer te vervelen op de woensdagmiddag. Bezoek de enorme outdoor en indoor speelruimtes van Eetcafé Zout en je hebt gegarandeerd urenlang speelplezier. Wist je dat eetcafé Zout ook een perfecte locatie is voor kinderfeestjes?!

Lunchgerechten

VOOR DE KLEINE ETERS

All day lunch! 

Kindertosti / 3,50

keuze uit: ham of kaas en ham & kaas

Kindertomatensoep / 3,50

Westlandse tomatensoep 

Broodje met knakworst / 2,50

Wit puntje met knakworst 

Broodje hagelslag / 2,50

Wit puntje met hagelslag

Hoofdgerechten

GEGARANDEERD SMULLEN

 Ook mogelijk tussen de middag 

Kindermenu / 6,50

Frietjes met keuze uit: kroket, frikandel, kaassouflé of kipnuggets. 

Kinderpannenkoek versieren / 6,50

met marshmallows, smarties, nutella, caramelblokjes, hagelslag & discodip

Kinderpannenkoek / 5,00

met poedersuiker en/of stroop die je er zelf op kunt doen

Dievenbord / Gratis 

Vraag het dievenbord en steel eten van het bord van je ouders! 

Feestje?

Kinderfeestje vieren?!

Neem dan contact op met Eetcafé Zout! Wij zorgen voor een versierde tafel op een gezellige plek. De kinderen mogen hun eigen pannenkoeken versieren op het terras. Het wordt een lastige keuze, want welke ingrediënten doe je op jouw pannenkoek als er zoveel lekkers voor je neus staat?! Het personeel zingt een liedje voor de jarige job met een vuurwerkje erbij. 

De kinderen kunnen al hun energie kwijt in de aangrenzende openlucht speeltuin. Hebben jullie de pech dat het regent tijdens het feestje? Geen stress, naast het restaurant staat een fantastische indoor speelruimte geheel in onderwater thema! Durf jij het aan om een foto te maken voor de bek van een levensgrote haai? 

Kortom, alle ingrediënten bij elkaar voor een onvergetelijk kinderfeestje!!

 

Voor de kinderen

Gigantische buitenlucht speeltuin //

De openlucht speeltuin op Strandpark Vlugtenburg is een enorme trekpleister voor kleine kinderen. Het is niet zomaar een speeltuin… Maar een écht speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang vermaak voor alle kinderen!

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen voor een onvergetelijk speelavontuur. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen.

Groot pluspunt is ook dat het speeltuin grenst aan Eetcafé Zout waar de ouders heerlijk onderuitgezakt kunnen ontspannen op het terras. En wees nou eerlijk, welke ouder wil dat nou niet??!

Speelruimte

Speelavontuur

Indoor speelruimte

Aan de serre van het restaurant grenst een indoor speelruimte voor de kleintjes. De speelruimte is geheel in onderwater thema en overal vind je toffe attributen; een piraten schatkaart, een verrekijker, verschillende onderwater dieren en in het midden van de ruimte staat een échte boot. In de hoek kun je neerploffen in een knusse leeshoek met allemaal boekjes in hetzelfde thema. 

Vanuit de boot vaar je zo richting een enorme muurschildering van een haai. Durf jij het aan? Met welke vriendjes kom je de speeltuin ontdekken? 

 

Eetcafé Zout

Wanneer kunnen we je verwelkomen?

Ma, woe, do, vrij, za & zo 

10:00 -20:00 uur

Dinsdag

Gesloten