Speelcafé Zoet //

Je hoeft je geen moment meer te vervelen op je vrije dag. Tegenover Eetcafé Zout vind je Speelcafé Zoet. Iedereen is hier welkom om te spelen en nieuwe vriendjes te maken! En er is zelfs regelmatig een animatieteam aanwezig. Hoe tof is dat!?

Eetcafe Zout

animatie fun voor iedereen

Zoetjes spelen bij Speelcafé Zoet //

Het is altijd feest bij Speelcafé Zoet! Onze gloednieuwe animatieruimte, tegenover het restaurant, is de perfecte basis voor een en al gezelligheid. Elke woensdag en zaterdag zijn er allerlei avonturen te beleven en in de vakanties zelfs op dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag!

Altijd feest betekent bij ons ook echt áltijd feest. Gaat het om een knutselfestijn of onze mega-mini-disco. Wij bij Speelcafé Zoet maken er altijd feest van. Zet je ouders lekker op het terras in de zon en gun jezelf maximaal speelplezier met je nieuwe vrienden. Want, die krijg je gegarandeerd tijdens een van onze vele kinderactiviteiten. Van boogschieten tot de stoepkrijtwedstrijd en van een ronde Oud-Hollandse spelletjes tot knutselfeestjes. Er is genoeg te beleven!

*Iedereen is welkom bij Speelcafé Zoet

 

kidsproof den haag
Speelcafe Zoet
Eetcafe Zout

Voor de kinderen

Gigantische buitenlucht speeltuin //

De openlucht speeltuin op Strandpark Vlugtenburg is een enorme trekpleister voor kleine kinderen. Het is niet zomaar een speeltuin… Maar een écht speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang vermaak voor alle kinderen!

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen voor een onvergetelijk speelavontuur. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen.

Groot pluspunt is ook dat het speeltuin grenst aan Eetcafé Zout waar de ouders heerlijk onderuitgezakt kunnen ontspannen op het terras. En wees nou eerlijk, welke ouder wil dat nou niet??!

Speelavontuur

Indoor speelruimte

Aan de serre van het restaurant grenst een indoor speelruimte voor de kleintjes. De speelruimte is geheel in onderwater thema en overal vind je toffe attributen; een piraten schatkaart, een verrekijker, verschillende onderwater dieren en in het midden van de ruimte staat een échte boot. In de hoek kun je neerploffen in een knusse leeshoek met allemaal boekjes in hetzelfde thema.

Vanuit de boot vaar je zo richting een enorme muurschildering van een haai. Durf jij het aan? Met welke vriendjes kom je de speelruimte ontdekken?

 

Speelruimte

Bekijk ons programma

Animatie! //

 

Het hele jaar door animatie bij Speelcafé Zoet (tegenover Eetcafé Zout)! De animatie zorgt voor een leuk programma op zowel woensdag als zaterdag. En in de vakanties zelfs op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Met uitzondering van januari, februari en maart want dan zijn we even gesloten voor een verbouwing. Iedereen is welkom om gezellig mee te doen, speel je mee?

Aanmelden voor de woensdag en zaterdag activiteiten is niet nodig! Alleen voor de peuterverwenochtend en oppasavond is dit verplicht.

Op woensdag en zaterdag vanaf 09:30 hebben we een uitgebreid programma. Download onze park app om het programma te bekijken.

 

Speelcafe Zoet