Selecteer een pagina

Winteragenda

Wij hebben allemaal super leuke avondjes op onze winteragenda staan. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Serre

Knusse avondjes

Deze winteragenda gaat van start op 6 oktober! 

Voor ieder wat wils!

Voor jong & oud! Voor de bourgondiër en voor de muziekliefhebber! 

Speelavontuur

Vermaak voor kinderen

Op woensdagen en zaterdagen is het restaurant één fantastische levendige speelplaats voor kinderen, want de animatie zorgt dan voor vermaak! Hoe lekker is dat? Jij zit met een warme chocolademelk in de handen, terwijl de kinderen geschminkt worden, spelletjes spelen en meedansen met de mini disco?!

5-gangen lang

Double Date Night Donderdag

Donderdag Date Dag! Donderdag is een heerlijke avond om alvast het weekend te proeven. Deze avond kom je samen met je partner en neem je nog een bevriend stel mee naar het restaurant. Gezellig bijkletsen met zijn vieren in een warm aangekleed restaurant terwijl de bediening een luxe 5-gangen diner voorschotelt.

Feestje?

Vrij-Mi-bo Vrijdag

It’s Friday again! Die borrel heb je wel verdiend na een week lang hard zwoegen! De oven wordt gevuld met rijkelijk belegde pizza’s en nacho’s en de drankkaart is aangevuld met verschillende biertjes en goede wijnen. Kunnen we jullie onze nieuwe drankkaart toevertrouwen?

Borrelmoment

Livemuziek zaterdag

Iedere zaterdag komen er vanaf 20:00 uur verschillende artiesten langs. Zij nemen niet alleen hun instrument mee maar ook een goede dosis aan sfeer! Wie van jouw vrienden nodig jij uit voor een swingende borrel?

Eetcafé Zout

Wanneer kunnen we je verwelkomen?

Ma, woe, do, vrij, za & zo 

10:00 -20:00 uur

Dinsdag

Gesloten