Kinderfeestje?

Zoek je een leuke plek voor een kinderfeestje? Neem dan contact op met Eetcafé Zout! Wij bieden de leukste feestjes aan voor kinderen.

Een kinderfeestje bij Zout is een feestje voor iedereen. Geen gedoe voor ouders, en plezier voor kinderen. Dankzij ons gezellige animatieteam kun jij ook echt genieten van het feestje. Lekker relaxen bijvoorbeeld, voor zover dat lukt…

Kinderfeestje

Speeltuin

Het restaurant beschikt over zowel een indoor als een outdoor speeltuin. Wanneer de kinderen zich optimaal vermaken, krijgen de ouders even wat welverdiende me-time! 

Animatieteam

Ons animatieteam zorgt ervoor dat jij een zorgeloos kinderfeestje neerzet. Het enige wat jij verder hoeft te doen is een plaatsje zoeken op het terras of in de serre en meezingen bij het verjaardagslied!

Menukaart voor kids

Als écht familierestaurant weten wij wat kinderen lekker vinden. Pannenkoeken of patat met een snack doen het altijd goed! Daar zit je dus altijd veilig mee bij het samenstellen van een kinderfeestje.

Speurtocht

Feestje?

Kinderfeestje vieren!

Vul hieronder het formulier in om jouw wensen door te geven. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen om alles te bespreken en het feestje vast te zetten.

Wil jij een feestje dat niet op het formulier staat? Geen probleem! Wij gaan graag de uitdaging aan om aan jou wensen te voldoen. Wat dacht je van een tof themafeest bijvoorbeeld?

*Helaas zijn kinderfeestje met animatiebegeleiding momenteel niet mogelijk. Wel zijn er activiteiten te selecteren zonder begeleiding.

Kinderen kunnen wel altijd aansluiten bij de reguliere animatie. Het programma hiervoor vind je in de Vlugtenburg App.

 

 

Wacht niet langer!

Kinderfeestje aanvragen! 

De jarige is een

Aanvullende opties (kosten per kind)

 

Heb je een aanvraag ingediend? Leuk! Nu kun je lekker achterover zitten, Zout helpt je verder. Wij nemen z.s.m. contact met je op om het feestje in te plannen en alle details te bespreken.

 

 

IEdereen blij

Vermaak voor kinderen

Zeg eens eerlijk? Als de kinderen zich vermaken, dan bent u toch ook lekker aan het genieten? Wij zorgen ervoor bij Eetcafé Zout dat de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, zodat u ook kunt genieten van een beetje welverdiende rust.

Als ouder zijnde heb je perfect uitzicht op de binnen- en buitenspeelruimte terwijl je lekker aan een gebakje zit of aan het genieten bent van een borrel. 

Bij Eetcafé Zout is er een passend feestje voor iedereen!

 

Speurtocht
Speurtocht