Restaurant met speeltuin Zuid Holland

Aan de Westlandse duinen vind je Eetcafé Zout, het leukste restaurant met speeltuin in Zuid Holland. Terwijl jij op het terras of in de serre zit kun je uitkijken op de gigantsiche klimtoren, Waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Restaurant met speeltuin Zuid Holland

Een topdag voor ouder en kind

Genieten in de speeltuin, op het terras, in de serre of in de indoor speelruimte!

Restaurant met speeltuin

Trotseer de GIGA klimtoren

Voor ons restaurant vind je een gigantische speeltuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven! Klimmen in het klimrek, glijden van de glijbaan, draaien op de draaischijf en muziek maken op de instrumenten. Er is genoeg te doen!

De speeltuin is goed in de gaten te houden vanaf het terras en de serre. Zo weet jij altijd waar je kinderen zijn, en andersom! Voor een restaurant met speeltuin in Zuid Holland ben je helemaal aan het juiste adres!

 

Restaurant met speeltuin zuid holland
restaurant met speelhoek

Indoor speelruimte voor slecht weer

Altijd plek om te spelen

Is het slecht weer buiten? Dan kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in onze indoor speelruimte. Deze ruimte is volledig ingericht in onderwater thema. Zelfs met een echte boot in het midden! 

Uren speelplezier zijn hier een fluitje van een cent. En jij geniet ondertussen heerlijk van een wijntje, theetje of iets anders te drinken. In combinatie met wat lekkers te eten natuurlijk, dat mag niet missen. Weet jij al wat je gaat bestellen?

Animatie op woensdag en zaterdag

Wij vermaken de kinderen

Het voordeel van een restaurant op een vakantiepark? Iedereen kan aansluiten bij ons animatieteam! Tegenover Eetcafé Zout vind je Speelcafé Zoet: het animatie hoofdkwartier. Elke woensdag en zaterdag staat hier een leuk programma voor de kinderen klaar. Speel je mee? Onze animatietoppers kunnen niet wachten om te dansen, te knutselen, te tekenen en te spelen!

Bekijk hier het actuele animatieprogramma. Iedereen mag aansluiten!

 

kindvriendelijk restaurant

Een passende keuze voor iedereen

Bekijk ons menu

Van een rijkbelegde hamburger tot aan een broodje hagelslag, op onze kaart vind je wat lekkers voor iedereen. Voor de kleine én grote eters, voor de vleesliefhebbers én de vegetariërs, voor de fijnproevers én de rondrenners. 

 

Bereikbaarheid

Eetcafé Zout is gelegen op Strandpark Vlugtenburg. Met de fiets rijd je zo naar het restaurant toe. Kom je met de auto? Meld je dan bij de receptie van het park, parkeer op de bezoekersparkeerplaats aan het begin van het park of neem vooraf contact met ons op. Dan gaat de slagboom open en zien we je snel!