Restaurant met kindermenu

Wat is er nou leuker dan een restaurant met kindermenu? Niks toch! Van een pannenkoek tot een broodje knakworst, het kan allemaal. Bij Eetcafé Zout willen we graag aan iedereen iets kunnen aanbieden. Dus ook een kindermenu voor de kinderen!

Restaurant met speeltuin Zuid Holland

Smullen voor jong en oud(er)

Van een heerlijke steak tot een broodje knakworst: niks is te gek!

Echt genieten

Niet zomaar een kindermenu

Groots genieten maar dan in het klein, dat kun je in ons restaurant met het kindermenu. Een kleine cheeseburger, lekkerbek of spare ribs kunnen bijvoorbeeld gekozen worden. Uiteraard met wat patat erbij. Ook de traditionele snacks zoals een frikadel mogen natuurlijk niet ontbreken in ons kindermenu.

Voor de echt kleine eters hebben wij ook gewoon broodjes! Een broodje hagelslag of een broodje knakworst bijvoorbeeld. Daar worden kinderen vaak net zo blij van. Zij willen vaak toch zo snel mogelijk de speeltuin induiken.

 

kindvriendelijk restaurant den haag
restaurant met speelhoek

Altijd plek om te spelen

Binnen- of buitenspelen

Dit is gelukkig geen keuze, bij Zout kan het allebei! Onze speeltuin biedt veel plezier en entertainment. De kinderen kunnen er klimmen, klauteren, zandkastelen bouwen en nog veel meer. Er is ook een grote glijbaan voor extra plezier!

In onze binnenspeelruimte is er nog meer fun. Er staat zelfs een houten boot in onze indoor speelruimte! Naast onze speeltuinen serveren wij ook heerlijke maaltijden. Onze menu’s hebben gerechten voor elke leeftijd en smaak. We hebben ook een speciale kindermenu voor de allerkleinsten.

Animatie op woensdag en zaterdag

Wij vermaken de kinderen

Niet alleen is Zout een restaurant met een kindermenu, er staat zelfs een animatieteam voor je klaar! Het animatieteam bestaat uit ervaren professionals die voor elk type bezoeker wat te bieden hebben. Ze organiseren spelletjes, mini-disco’s en andere activiteiten. Elke woensdag en zaterdag is het feest, en iedereen mag meedoen!

Kom langs bij Eetcafé Zout voor een geweldig en kindvriendelijk uitstapje. We zien je graag!

Bekijk hier het actuele animatieprogramma. Iedereen mag aansluiten!

 

kindvriendelijk restaurant

Een passende keuze voor iedereen

Bekijk ons menu

Van een rijkbelegde hamburger tot aan een broodje hagelslag, op onze kaart vind je wat lekkers voor iedereen. Voor de kleine én grote eters, voor de vleesliefhebbers én de vegetariërs, voor de fijnproevers én de rondrenners. 

 

Bereikbaarheid

Eetcafé Zout is gelegen op Strandpark Vlugtenburg. Met de fiets rijd je zo naar het restaurant toe. Kom je met de auto? Meld je dan bij de receptie van het park, parkeer op de bezoekersparkeerplaats aan het begin van het park of neem vooraf contact met ons op. Dan gaat de slagboom open en zien we je snel!