Tijd voor feest!

Bent u jarig, is er een bruiloft of hebben jullie gewoon zin in een feestje?! Wij zijn een gezellige locatie, gelegen aan de duinen en op een steenworp afstand van het strand. Eetcafé Zout is de ideale locatie voor uw feest; weer of geen weer.

In de maanden juli en augustus nemen we geen feestjes aan.

 

feestjes@eetcafezout.nl

Eetcafe Zout

Speeltuin

Het restaurant beschikt over zowel een indoor als een outdoor speeltuin. Wanneer de kinderen zich optimaal vermaken, krijgen de ouders even wat welverdiende me-time! 

Loopafstand van zee

Na een drie gangen diner is het natuurlijk heerlijk om dat even van je af te lopen! Het strand ligt op loopafstand en is uitermate geschikt voor een romantische en afsluitende strandwandeling. 

Uitgebreid menu

We hebben een uitgebreid menu waar van alles op staat. Dineren, lunchen, borrelen, snacken, ontbijt: we hebben het allemaal. Staat uw wens niet op onze kaart? Dan kunnen we altijd de mogelijkheden bekijken.

Feestje eetcafe zout

Voor alle gelegenheden

Unieke feestlocatie op loopafstand van het strand! 

Bij mooi weer zorgt het ruime terras voor een perfecte feestlocatie. Geniet met uw gasten van een heerlijke borrel terwijl u de kleintjes kunt zien spelen in de speeltuin. Het bedienend personeel zorgt ervoor dat de gasten niet met een leeg glas staan. Voor een lekker hapje zorgen wij natuurlijk ook!

De serre is geschikt voor zowel tropische temperaturen als een koude en knusse winterse dag. De serre beschikt namelijk over een verkoelende airco en over een knusse hoek met openhaard. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Contact opnemen

Mail je voorkeuren naar feestjes@eetcafezout.nl, wij streven ernaar om binnen 5 dagen een reactie terug te sturen.

IEdereen blij

Vermaak voor kinderen

Zeg eens eerlijk? Als de kinderen zich vermaken, dan bent u toch ook lekker aan het genieten? Wij zorgen ervoor bij Eetcafé Zout dat de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, zodat u ook kunt genieten van een beetje welverdiende rust.

Als ouder zijnde heb je perfect uitzicht op de binnen- en buitenspeelruimte terwijl je lekker aan een gebakje zit of aan het genieten bent van een borrel. Dan rest er nog één belangrijke vraag; Wie van uw vrienden nodig je uit voor een ontspannen lunch?!

 

Kind spelen