Kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin

In Zuid-Holland vind je het meest kindvriendelijke restaurant met binnenspeeltuin aan de Westlandse duinen: Eetcafé Zout. Terwijl jij heerlijk op het terras of in de serre zit, kun je genieten van het uitzicht op de gigantische klimtoren waar kinderen zich volop kunnen uitleven. Maar dat is nog niet alles, want binnen is er ook een fantastische binnenspeelruimte én kunnen de kids deelnemen aan de leuke animatie. Een ideale plek voor een gezellige dag uit met het hele gezin!

Restaurant met speeltuin Zuid Holland

Een topdag voor ouder en kind

Genieten in de speeltuin, op het terras, in de serre of in de indoor speelruimte!

Restaurant met buitenspeeltuin

Lekker buiten losgaan!

Onze gigantische speeltuin biedt kinderen de ultieme plek om zich helemaal uit te leven. Ze kunnen klimmen in het klimrek, glijden van de glijbaan, draaien op de draaischijf en muziek maken op de instrumenten. Er is genoeg te doen en te ontdekken!

Wat het extra bijzonder maakt, is dat je vanaf het terras en de serre de speeltuin goed in de gaten kunt houden. Zo weet je altijd waar je kinderen zijn, en zij weten ook waar jij bent. Kom gezellig langs en geniet van heerlijk eten terwijl de kleintjes zich volop vermaken in onze  speeltuin!

Restaurant met speeltuin zuid holland
restaurant met speelhoek

Binnenspeeltuin voor slecht weer

Altijd plek om te spelen

In ons kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin hebben we de perfecte oplossing voor slecht weer! De kinderen kunnen zich namelijk helemaal uitleven in onze indoor speelruimte, die volledig is ingericht in een betoverend onderwaterthema, compleet met een echte boot in het midden van de speelruimte!

Terwijl de kinderen zich urenlang vermaken met speelplezier, kun jij heerlijk ontspannen met een wijntje, thee of een ander verfrissend drankje naar keuze. En natuurlijk hoort daar ook iets lekkers te eten bij, dat mag zeker niet ontbreken. Heb je al bedacht wat je gaat bestellen? Kom gezellig langs en geniet samen met de kinderen van een onvergetelijke tijd in ons kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin!

Animatie op woensdag en zaterdag

Wij vermaken de kinderen

Beleef een uniek voordeel in ons restaurant op het vakantiepark: iedereen kan aansluiten bij ons gezellige animatieteam! Pal tegenover Eetcafé Zout vind je Speelcafé Zoet, het animatiehoofdkwartier. Op elke woensdag en zaterdag staat hier een leuk programma klaar voor de kinderen. Doe je mee?

Onze enthousiaste animatietoppers kunnen niet wachten om samen met jou te dansen, knutselen, tekenen en spelen! Kom naar Speelcafé Zoet en beleef onvergetelijke momenten vol plezier en vertier tijdens je verblijf op het vakantiepark. Geniet van de gezelligheid en de vele activiteiten die we te bieden hebben!

Bekijk hier het actuele animatieprogramma. Iedereen mag aansluiten!

 

kindvriendelijk restaurant

Een passende keuze voor iedereen

Bekijk ons menu

Van een rijkbelegde hamburger tot aan een broodje hagelslag, op onze kaart vind je wat lekkers voor iedereen. Voor de kleine én grote eters, voor de vleesliefhebbers én de vegetariërs, voor de fijnproevers én de rondrenners. 

 

Bereikbaarheid

Eetcafé Zout is gelegen op Strandpark Vlugtenburg. Met de fiets rijd je zo naar het restaurant toe. Kom je met de auto? Meld je dan bij de receptie van het park, parkeer op de bezoekersparkeerplaats aan het begin van het park of neem vooraf contact met ons op. Dan gaat de slagboom open en zien we je snel!