Zomeragenda

Wij hebben allemaal super leuke activiteiten op onze zomeragenda staan. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Serre

Voor ieder wat wils!

Voor jong & oud! Voor de bourgondiër en voor de muziekliefhebber!

De komende weken

Dinsdag dicht

Vanwege het personeelstekort zijn wij in de winter helaas dicht op dinsdag. Maar niet getreurd, de andere dagen van de week zijn we volop open met leuke activiteiten!

Elke woensdag

Peuterverwenochtend

Eindelijk is het tijd voor de peuterverwenochtend! Dé activiteit voor ouders, grootouders en wie dan ook met peuters. Ons animatieteam vermaakt de peuters bij Speelcafé Zoet terwijl jij in het restaurant geniet van een lekker ontbijtje. Er is daarbij keuze uit zoete lekkernijen, hartige lekkernijen en een gezonde smoothie bowl. Met daarnaast een heerlijke kopje koffie of thee. De kosten bedragen 12,50 voor een volwassene.

Aanmelden van de kinderen is verplicht, dat kan hier. 🙂

 

Speelcafe Zoet

speel je mee

Woensdag Animatiefeest

Elke woensdag is het één groot feest bij ons animatieteam. Er wordt geknutseld, gedanst, gebakken, gespeeld, gestreden en nog veel meer. Speel gezellig mee, iedereen is welkom! We houden wel graag rekening met je komst. Meld je dus aan via sophie@vlugtenburg.nl of bel naar het restaurant. Tot woensdag!

Gezellig met collega’s

Bedrijfsborrel Donderdag

Voor een leuke bedrijfsborrel aan de kust ben je aan het juiste adres bij Eetcafé Zout. Drankje erbij, hapje erbij, alles is mogelijk. Als het gewenst is kunnen wij zelfs livemuziek regelen voor jullie. Neem contact met ons op om te kijken hoe we jullie borrel tot een succes kunnen maken!

Livemuziek eetcafe zout

Feestje?

Vrij-Mi-bo Vrijdag

It’s Friday again! Die borrel heb je wel verdiend na een week lang hard zwoegen! De oven wordt gevuld met rijkelijk belegde pizza’s en nacho’s en de drankkaart is aangevuld met verschillende biertjes en goede wijnen. Kunnen we jullie onze nieuwe drankkaart toevertrouwen?

Spelen, spelen en nog is spelen

Zaterdag: schminken en GIGA knutselfeest

Elke zaterdag is het groot feest in ons nieuwe Speelcafé Zoet (tegenover het restaurant). We gaan dansen, zingen, knutselen, schminken en nog veel meer leuke activiteiten! Kom jij gezellig meespelen?