Kindvriendelijk restaurant aan zee

Aan de Westlandse duinen vind je Eetcafé Zout, het restaurant aan de kust dat het meest kindvriendelijk is. Terwijl jij op het terras of in de serre zit kun je uitkijken op de gigantsiche klimtoren, Waar de kinderen zich kunnen uitleven. Daarnaast is er ook nog een binnenspeelruimte en kunnen de kids aansluiten bij de animatie. Ideaal!

Restaurant met speeltuin Zuid Holland

Een topdag voor ouder en kind

Genieten in de speeltuin, op het terras, in de serre of in de indoor speelruimte!

Restaurant met speeltuin

Plezier voor iedereen

In Zuid-Holland ben je bij ons aan het juiste adres voor een kindvriendelijk restaurant met een gigantische speeltuin! Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven met klimmen in het klimrek, glijden van de glijbaan, draaien op de draaischijf en muziek maken op de instrumenten. Er is genoeg te doen!

Vanaf het terras en de serre kun je de speeltuin goed in de gaten houden, zodat je altijd weet waar je kinderen zijn, en zij weten ook waar jij bent. Kom gezellig langs en geniet van heerlijk eten terwijl de kleintjes zich vermaken in onze speeltuin!

Restaurant met speeltuin zuid holland
restaurant met speelhoek

Indoor speelruimte voor slecht weer

Altijd plek om te spelen

In ons kindvriendelijk restaurant hebben we de perfecte oplossing voor slecht weer! De kinderen kunnen zich namelijk helemaal uitleven in onze indoor speelruimte, die volledig is ingericht in een betoverend onderwater thema. Ze zullen zich verwonderen bij het zien van een echte boot in het midden van de speelruimte!

Terwijl de kinderen urenlang speelplezier beleven, kun jij heerlijk ontspannen met een wijntje, thee of een ander verfrissend drankje naar keuze. En natuurlijk hoort daar ook iets lekkers te eten bij, dat mag zeker niet ontbreken. Heb je al bedacht wat je gaat bestellen? Kom gezellig langs en geniet samen met de kinderen van een onvergetelijke tijd!

Animatie op woensdag en zaterdag

Wij vermaken de kinderen

In ons restaurant op het vakantiepark geniet je van een uniek voordeel: iedereen kan aansluiten bij ons gezellige animatieteam! Pal tegenover Eetcafé Zout bevindt zich Speelcafé Zoet, het animatiehoofdkwartier. Op elke woensdag en zaterdag staat hier een leuk programma klaar voor de kinderen. Doe je mee?

Onze enthousiaste animatietoppers kunnen niet wachten om samen met jou te dansen, knutselen, tekenen en spelen! Kom naar Speelcafé Zoet en beleef onvergetelijke momenten vol plezier en vertier tijdens je verblijf op het vakantiepark.

Bekijk hier het actuele animatieprogramma. Iedereen mag aansluiten!

 

kindvriendelijk restaurant

Een passende keuze voor iedereen

Bekijk ons menu

Van een rijkbelegde hamburger tot aan een broodje hagelslag, op onze kaart vind je wat lekkers voor iedereen. Voor de kleine én grote eters, voor de vleesliefhebbers én de vegetariërs, voor de fijnproevers én de rondrenners. 

 

Bereikbaarheid

Eetcafé Zout is gelegen op Strandpark Vlugtenburg. Met de fiets rijd je zo naar het restaurant toe. Kom je met de auto? Meld je dan bij de receptie van het park, parkeer op de bezoekersparkeerplaats aan het begin van het park of neem vooraf contact met ons op. Dan gaat de slagboom open en zien we je snel!