Kerst 2022

In het voorjaar zijn wij tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing, maar daarvoor sluiten we het jaar eerst nog knallend af met allerlei leuke activiteiten!

Pannenkoek

Kerst bij Eetcafé Zout!

En tijdelijk gesloten in het nieuwe jaar

Zaterdag 24-12 kerstavond

Uniek 5 gangen diner 

Op Kerstavond presenteert onze chef een speciaal 5 gangen diner voor het hele gezin. Dat wordt genieten met een hoofdletter G!

Het restaurant is deze dag alleen open voor het 5 gangen diner. Een onvergetelijke avond voor iedereen! Wees er snel bij, vol = vol.

*Reserveren is verplicht

Ontbijt met sinterklaas
Oppasavond

Zondag 25-12 eerste kerstdag

Gesloten

Met Kerst is het namelijk ook belangrijk om zelf in de keuken te staan! Daar geven we jullie op Eerste Kerstdag graag de kans voor. Delen jullie je zelfgemaakte gerechten wel met ons via sociale media?

*Parkgasten kunnen op Eerste Kerstdag een luxe gourmetpakket bestellen. Dit moet minimaal 24 uur van tevoren en kan via het restaurant of via de receptie.

Maandag 26-12 tweede kerstdag

Open a la cart

Op Tweede Kerstdag zijn wij gewoon open! Van 10:00 tot 20:00 kun je bij ons binnenlopen. Eten kan vanaf onze vaste menukaart besteld worden. Heerlijk toch, na een lekkere strandwandeling bijvoorbeeld.

Parkgasten kunnen ook op Tweede Kerstdag een overheerlijk gourmetpakket bestellen.

Eetcafe Zout Personeel
mexicaanse burger

zaterdag 31-12 oudejaarsdag

Open voor afhaal en oudejaarsborrel

Op oudejaarsdag zijn wij tot 16:00 open voor lunch, snacks en drankjes. Van 16:00 tot 19:00 kun je bij ons eten bestellen en komen afhalen, zo sluit je heerlijk het jaar af!

Ook willen wij jullie graag uitnodigen voor een oudejaarsborrel op ons terras. Onder het genot van een drankje en een vuurtje sluiten we het jaar gezellig af. 

Zondag 01-01 nieuwjaarsdag

Gesloten

Helaas kun je het jaar niet gelijk beginnen met Eetcafé Zout, wij zijn dicht op 1 januari. 

Parkgasten kunnen wel gewoon ontbijt bestellen om het jaar fris te beginnen. Een gourmetpakket bestellen is niet mogelijk op 1 januari.

sinterklaashuis
Schoentje zetten

Kerstvakantie

Alle dagen open

In de Kerstvakantie zijn wij tot 1 januari elke dag open van 10:00 tot 20:00! Behalve op de feestdagen, de openingstijden daarvan vind je hierboven.

Van 01-01-2023 tot 06-03-2023

Gesloten vanwege verbouwing

Wij gaan weer wat aanpassingen doen aan het restaurant, dit betekend dus dat we even gesloten zijn. Vanaf maart gaan we weer open en dat doen we met een spetterende opening, daarover later meer…

 

sinterklaashuis