Feestje?

Verjaardag, werkuitje of kinderfeestje? Met andere woorden; is er een leuk feestje dat gevierd moet worden? Zoek dan niet verder voor een locatie! Eetcafé Zout denkt graag met u mee en opent de deuren van zijn terras en serre met alle plezier voor een beetje feestgedruis.

Eetcafe Zout feestje

Speeltuin

Het restaurant beschikt over zowel een indoor als een outdoor speeltuin. Wanneer de kinderen zich optimaal vermaken, krijgen de ouders even wat welverdiende me-time! 

Loopafstand van zee

Na een drie gangen diner is het natuurlijk heerlijk om dat even van je af te lopen! Het strand ligt op loopafstand en is uitermate geschikt voor een romantische en afsluitende strandwandeling. 

Werkpresentatie

Wilt u graag uw personeel informeren en ze toch óók even in het zonnetje zetten? Huur de serre af met groot scherm en sluit vervolgens de dag af met een lunch, diner of ontspannen borrel.

Kinderfeestje
Speurtocht

Feestje?

Kinderfeestje vieren!

Zoek je een leuke plek voor een kinderfeestje? Neem dan contact op met Eetcafé Zout! Wij bieden de leukste feestjes aan voor kinderen.

Een kinderfeestje bij Zout is een feestje voor iedereen. Geen gedoe voor ouders, en plezier voor kinderen. Dankzij ons gezellige animatieteam kun jij ook echt genieten van het feestje. Lekker relaxen bijvoorbeeld, voor zover dat lukt…

Vul hieronder het formulier in om jouw wensen door te geven. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen om alles te bespreken en het feestje vast te zetten.

Wil jij een feestje dat niet op het formulier staat? Geen probleem! Wij gaan graag de uitdaging aan om aan jou wensen te voldoen. Wat dacht je van een tof themafeest bijvoorbeeld?

Let op: feestjes met animatie zijn op bepaalde dagen beschikbaar.

 

Wacht niet langer!

Kinderfeestje aanvragen! 

De jarige is een

Aanvullende opties (kosten per kind)

feest eetcafe zout

Alle gelegenheden

Tijd voor feest! 

Bent u jarig, is er een bruiloft of hebben jullie gewoon zin een feestje?! Wij zijn een gezellige locatie, gelegen aan de duinen en op een steenworp afstand van het strand. Eetcafé Zout is de ideale locatie voor uw feest; weer of geen weer.

Bij mooi weer zorgt het ruime terras voor een perfecte feestlocatie. Geniet met uw gasten van een heerlijke borrel terwijl u de kleintjes kunt zien spelen in de speeltuin. Het bedienend personeel zorgt ervoor dat de gasten niet met een leeg glas staan. Voor een lekker hapje zorgen wij natuurlijk ook!

De serre is geschikt voor zowel tropische temperaturen als een koude en knusse winterse dag. De serre beschikt namelijk over een verkoelende airco en over een knusse hoek met openhaard. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Contact opnemen

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Schroom dan niet om ons even te contacten. Wij helpen u graag verder met het plannen van een feestje! 

Zakelijk en feestelijk 

Werkpresentatie

Trots op jouw team van collega’s? Is het weer eens tijd om iedereen te informeren over de laatste ontwikkelingen? Heeft jouw team wel wat waardering verdiend? 

Kies dan voor een werkpresentatie op deze gezellige locatie in de serre. Een groot scherm is aanwezig voor een eventuele presentatie en er zijn genoeg opties voor een lunch, diner of borrel achteraf! 

 

IEdereen blij

Vermaak voor kinderen

Zeg eens eerlijk? Als de kinderen zich vermaken, dan bent u toch ook lekker aan het genieten? Wij zorgen ervoor bij Eetcafé Zout dat de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, zodat u ook kunt genieten van een beetje welverdiende rust.

Als ouder zijnde heb je perfect uitzicht op de binnen- en buitenspeelruimte terwijl je lekker aan een gebakje zit of aan het genieten bent van een borrel. Dan rest er nog één belangrijke vraag; Wie van uw vrienden nodig je uit voor een ontspannen lunch?!

 

Kind spelen