Selecteer een pagina

Feestje? //

Verjaardag, werkuitje of kinderfeestje? Met andere woorden is er een leuk feestje dat gevierd moet worden? Zoek dan niet verder voor een locatie! Eetcafé Zout denkt graag met u mee en opent de deuren van zijn terras en serre met alle plezier voor een beetje feestgedruis.

Speeltuin

Het restaurant beschikt over zowel een indoor als een outdoor speeltuin. Wanneer de kinderen zich uitermate vermaken, krijgen de ouders even wat welverdiende me-time! 

Loopafstand van zee

Na een drie gangen diner is het natuurlijk heerlijk om het even van je af te lopen! Het strand ligt op loopafstand en is uitermate geschikt voor een romantische en afsluitende strandwandeling. 

Werkpresentatie

Wilt u graag uw personeel informeren en toch óók even in het zonnetje zetten? Huur de serre af met groot scherm en sluit vervolgens de dag af met een lunch, diner of ontspannen borrel.

Feestje?

Bent u jarig, gaat u trouwen of heeft u gewoon zin in een feestje?//

Neem dan contact op met Eetcafé Zout! Wij zijn een gezellige locatie, gelegen aan de duinen en op een steenworp afstand van het strand. Eetcafé Zout is de ideale locatie voor uw feest; weer of geen weer.

Denk indien het weer dit toelaat, bijvoorbeeld aan een gezellige BBQ op het terras. U geniet met uw gasten van een heerlijke borrel terwijl u de kleintjes kunt zien spelen in de speeltuin. Het bedienend personeel zorgt ervoor dat uw gasten niet met een leeg glas staan. Voor een lekker hapje zorgen wij natuurlijk ook! Wanneer de poncho’s tevoorschijn moeten komen, nemen we de gasten mee naar binnen waar we binnen vrolijk verder gaan. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om uw feest in te vullen. Neem contact op met ons en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact opnemen

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Schroom dan niet om ons even te contacten. Wij helpen u graag verder met het plannen van een feestje! 

Voor de kinderen

Gigantische buitenlucht speeltuin //

De openlucht speeltuin op Strandpark Vlugtenburg is een enorme trekpleister voor kleine kinderen. Het is niet zomaar een speeltuin… Maar een écht speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang vermaak voor alle kinderen!

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen voor een onvergetelijk speelavontuur. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen.

Groot pluspunt is ook dat het speeltuin grenst aan Eetcafé Zout waar de ouders heerlijk onderuitgezakt kunnen ontspannen op het terras. En wees nou eerlijk, welke ouder wil dat nou niet??!

Eetcafé Zout

Wanneer kunnen we je verwelkomen?

Maandag t/m Vrijdag

10:00 -20:00 uur

Zaterdag

10:00 -20:00 uur

Zondag

10:00 -20:00 uur